SEO-teksten schrijven

Hoe leid je verkeer naar je website toe? Een beetje mond-tot-mondreclame kan geen kwaad, maar daar bereik je de massa niet mee. Je wilt niet alleen gevonden worden door vrienden van vrienden, maar ook door wildvreemden die je product of dienst tof zullen vinden. Het antwoord vind je in SEO.

Wat is SEO?

‘Zoekmachineoptimalisatie’ is een hele mondvol. Daarom gebruiken we meestal de afkorting van de Engelse benaming search engine optimization, SEO dus. Het optimaliseren van je content voor zoekmachines dus. In Azië zal dat waarschijnlijk voor Baidu zijn, maar in het westen is Google de grootste speler.

Hogerop in Google

Ook hogerop komen in Google? Dan moet jouw content aan bepaalde eisen voldoen. Nu geeft Google deze regels niet op een presenteerblaadje. Veel criteria zijn bekend, maar nieuwe updates kunnen de boel zo omgooien. Poortkomma weet wat er nodig is om jou een prominenter plekje te geven binnen de zoekresultaten (SERP).

SEO-specialist nodig?

Zij gingen je voor

Communicatie, pr en event management voor Gronings landgoed

Huisstijl- en webontwikkeling voor praktijk voor craniosacraal therapie

Online uitzender karakter geven met wervende en informatieve copy

Bloggen voor Umbraco Gold Partner en haar klanten voorzien van SEO en content

Intensieve samenwerking met internetbureau uit het Groninger Hogeland

SEO-teksten voor fris nieuw keukenconcept

Kleurrijke wijnverhalen voor webshop met Catalaanse wijnen

Uiteenlopend marketingwerk voor uitzendbureau met agrarische roots

floris poort poortkomma freelance copywriter

SEO copywriter

Hoi, ik ben Floris. Ik schrijf vlotte teksten die lekker weglezen. Bloedserieus of juist lekker luchtig. Informatief of barstend van de overtuigingskracht. Maar altijd met een kenmerkende knipoog. Vanuit Groningen bedenk, schrijf en redigeer ik erop los.

Hulp inschakelen?

Kan ik een goed vindbare tekst voor je schrijven? Samen een sterke SEO-strategie op touw zetten? Laat hieronder een berichtje achter, dan hoor je zo snel mogelijk van me.