De opdracht

AB Vakwerk heeft vacatures verspreid over Noord-Nederland. In de bouw, infra, agrarische sector. In de industrie, transport en techniek. En in de groenvoorziening. Met regelmaat schrijf ik profielen voor hoveniers, grondwerkers, voormannen en -vrouwen, operators, machinisten, noem maar op.

E-mailmarketing

Nog altijd voelt AB Vakwerk een sterke verbondenheid met agrariërs. Om de week krijgen leden van de coöperatie een nieuwsbrief met nieuwtjes over hun sector. Ik mocht het redigeren, ontwerpen en inplannen van deze mailings op mij nemen. Ook verzorgde ik maandelijks een nieuwsbrief die naar duizenden medewerkers ging die via AB aan het werk zijn.

Website & app

In 2022 ging de gloednieuwe corporate site live. En het resultaat mag er zijn! Ik was hier voornamelijk verantwoordelijk voor de content en SEO. Maar vanwege de omvang van het project mocht ik me ook bemoeien met ontwerpkeuzes en een stukje UX. Kort daarop volgde de vernieuwde app waarmee agrarische diensten kunnen worden ingepland.

In het kort

logo ab vakwerk
  • Uitnodigende vacatures schrijven. Niet afschrikken met een waslijst aan eisen, maar wel geschikte kandidaten aantrekken.
  • Nieuwsbrieven opmaken in de vernieuwde huisstijl. Interessante artikelen, met heldere call-to-actions, schrijven in toegankelijke taal.
  • Website ontwikkelen in Umbraco CMS. Webteksten schrijven voor werkgevers, werknemers en leden. SEO-teksten schrijven per werk- en vakgebied.

Meer projecten

Communicatie, pr en event management voor Gronings landgoed

Huisstijl- en webontwikkeling voor praktijk voor craniosacraal therapie

Online uitzender karakter geven met wervende en informatieve copy

Bloggen voor Umbraco Gold Partner en haar klanten voorzien van SEO en content

Intensieve samenwerking met internetbureau uit het Groninger Hogeland

SEO-teksten voor fris nieuw keukenconcept

Kleurrijke wijnverhalen voor webshop met Catalaanse wijnen