Teksten voor drukwerk

Drukwerk is nog altijd springlevend! Zelfs nu alles digitaal moet, lopen er nog genoeg papierfreaks rond op onze aardkloot. Maar goed ook. Online producten zijn niet opgewassen tegen de tastbare ervaring van een geprinte folder, brochure of magazine. En ook qua tekst geeft drukwerk een compleet andere beleving.

Copywriting ❤ print

Het karakter van printcopy verschilt sterk van online copy. Bij drukwerk, maar ook zakelijke documenten (zoals jaarverslagen, rapporten en persberichten) is geen sprake van SEO. Geen interne linkstructuur. Geen flashy call-to-actions. Een copywriter voor print stelt andere vragen: Hoeveel ruimte heb ik voor mijn tekst? Door wie wordt dit document gelezen? En waar?

Geprint in de brievenbus

Is jouw ontwerp drukklaar? Ik zorg dat een professionele drukker alles snel print. Daar hoort ook een stukje advies bij, bijvoorbeeld over formaat, dikte en verschillende papiersoorten. Nog aan het hannesen met het design? Vraag gerust om hulp. Poortkomma ontwerpt je drukwerk en zorgt dat alles geprint en wel bij je thuis of op het bedrijf wordt bezorgd.

Offline tekst nodig?

Zij gingen je voor

Communicatie, pr en event management voor Gronings landgoed

Huisstijl- en webontwikkeling voor praktijk voor craniosacraal therapie

Online uitzender karakter geven met wervende en informatieve copy

Bloggen voor Umbraco Gold Partner en haar klanten voorzien van SEO en content

Intensieve samenwerking met internetbureau uit het Groninger Hogeland

SEO-teksten voor fris nieuw keukenconcept

Kleurrijke wijnverhalen voor webshop met Catalaanse wijnen

Uiteenlopend marketingwerk voor uitzendbureau met agrarische roots

floris poort poortkomma freelance copywriter

Freelance tekstschrijver

Hoi, ik ben Floris. Ook voor offline doeleinden schrijf ik vlotte teksten die lekker weglezen. Bloedserieus of juist lekker luchtig. Informatief of barstend van de overtuigingskracht. Maar altijd met een kenmerkende knipoog. Vanuit Groningen bedenk, schrijf en redigeer ik erop los.

Hulp inschakelen?

Schrijver nodig die bedreven is met drukwerk? Iemand inschakelen die verstand heeft van offline tekst? Laat hieronder een berichtje achter, dan hoor je zo snel mogelijk van me.