Freelance copywriter Groningen

Moi! Op zoek naar een freelance copywriter in Groningen? Met schier geschreven teksten breng ik jouw boodschap over. Van wervend tot informatief. Van drukwerk tot digitaal. Poortkomma is een tekstbureau voor online en offline copy. Klop gerust aan als je hulp wilt inschakelen van deze tekstschrijver oet Grunn.

floris poort poortkomma freelance copywriter

Dit kan ik voor je doen

SEO

De nummer-één-positie op Google is waar het allemaal om draait. Poortkomma optimaliseert je website naar de top!

Blogs

Een blog is ideaal om meer van jezelf of je bedrijf te laten zien. Ik vertel jouw verhaal in een lekker weglezend blogartikel.

Content

Door met regelmaat iets tofs te posten creëer ik engagement. Ik zorg dat jij opvalt tussen de overkill aan kattenfilmpjes.

Vertalen

Geeft Google Translate je weer eens een halfbakken vertaling? Laat mij je tekst omgooien naar correct Engels, of vice versa.

Offline

Even geen digitaal geneuzel! We gaan back to basics. Tekst voor drukwerk, zoals flyers, brochures en magazines, vereist een andere aanpak.

Nieuw

Design

Poortkomma gaat grafisch! Klop gerust aan voor een logo, drukwerk of een gloednieuwe huisstijl.

Staat jouw onderwerp er niet tussen? Stuur me even een berichtje.

Freelance tekstschrijver

Producten aan de man brengen. De rode draad vinden in tekstuele warboel. Informeren over uiteenlopende onderwerpen. Alles geschreven in heldere taal, afgestemd op de lezer. Dat kun je aan een freelance tekstschrijver overlaten. Webteksten, blogs, nieuwsbrieven, brochures, persberichten, of iets anders nodig? Jij vraagt, ik schrijf.

SEO copywriter

Vaak schrijf ik niet alleen voor de lezer. Ook zoekmachines horen bij mijn publiek. Door SEO te toe te passen, maak ik teksten aantrekkelijk voor beide partijen. Ze lezen niet alleen lekker weg, maar zijn ook goed voor je vindbaarheid. Zo worden je pagina’s beter gevonden en trek je meer potentiële klanten aan.

Wat mag dat kost’n?

Heb je een toffe opdracht voor me? Ik denk graag met je mee over de beste aanpak. Dat begint met een kennismaking, op afstand of op kantoor. Ik werk meestal op uurbasis, maar kan ook projectmatig voor je aan de slag. Denk je nu: allemaal leuk en aardig, maar wat mag dat kosten? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Zij gingen je voor

floris poort poortkomma freelance copywriter

Copywriting met een knipoog

Hoi, ik ben Floris. Ik schrijf vlotte teksten die lekker weglezen. Bloedserieus of juist lekker luchtig. Informatief of barstend van de overtuigingskracht. Maar altijd met een kenmerkende knipoog. Vanuit Groningen bedenk, schrijf en redigeer ik erop los.

Hulp inschakelen?

Kan ik een goed vindbare tekst voor je schrijven? Samen een sterke SEO-strategie op touw zetten? Laat hieronder een berichtje achter, dan hoor je zo snel mogelijk van me.