Content is king

Waarvoor je ook content nodig hebt: ik maak er een boeiend verhaal van. Van overtuigende webteksten en converterende landingspagina’s tot klantcases, nieuwsbrieven en social media campagnes. O ja, redigeren kan ik ook voor je doen. Laatste check nodig voor dat belangrijke document? Gewapend met de Schrijfwijzer vis ik de resterende tikfoutjes eruit.

Webtekst vs. SEO

Deze termen lijken misschien één pot nat, maar niets is minder waar. SEO-teksten schrijf je voor de zoekmachine. Met webteksten richt je je tot de lezer. Je wilt hem overtuigen, informeren, activeren, noem maar op. Content met een hele andere insteek dus. Essentieel hier: weten aan wie je schrijft.

Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit het huidige wereldbeeld. Grote kans dat jouw doelgroep op een sociaal platform te vinden is. LinkedIn, Insta of toch TikTok? Door met regelmaat iets tofs te posten, zorg ik voor engagement. Ik laat jouw bedrijf opvallen tussen de overkill aan kattenfilmpjes.

Content nodig?

Zij gingen je voor

Communicatie, pr en event management voor Gronings landgoed

Huisstijl- en webontwikkeling voor praktijk voor craniosacraal therapie

Online uitzender karakter geven met wervende en informatieve copy

Bloggen voor Umbraco Gold Partner en haar klanten voorzien van SEO en content

Intensieve samenwerking met internetbureau uit het Groninger Hogeland

SEO-teksten voor fris nieuw keukenconcept

Kleurrijke wijnverhalen voor webshop met Catalaanse wijnen

Uiteenlopend marketingwerk voor uitzendbureau met agrarische roots

floris poort poortkomma freelance copywriter

Content copywriter

Hoi, ik ben Floris. Ik schrijf lekker weglezende content. Bloedserieus of juist lekker luchtig. Informatief of barstend van de overtuigingskracht. Maar altijd met een kenmerkende knipoog. Vanuit Groningen bedenk, schrijf en redigeer ik erop los.

Hulp inschakelen?

Kan jouw website, webshop, portaal, pagina of ander kanaal wel wat verse content gebruiken? Zoek je iemand die originele teksten voor je schrijft? Laat hieronder een berichtje achter, dan hoor je zo snel mogelijk van me.