Even een persoonlijk berichtje, want ik heb grandioos nieuws. Het is nu een jaar geleden dat ik (Floris) voor mezelf begon. En om dat te vieren ondergaat mijn tekstbureautje een heuse transformatie in de vorm van een gloednieuwe naam.

Drastische ingreep

PoortKomma heet nu… Poortkomma! (Mocht het je niet zijn opgevallen – waar ik begrip voor heb – de ‘k’ is vanaf nu klein.) Ja ja, dat was me pittig een verandertraject! Waarom deze drastische ingreep? Simpel, omdat ik het mooier vond staan – lijkt zo wat meer op ‘puntkomma’ en daar is het toch echt een slap aftreksel van. En blijkbaar kost het niks om je bedrijfsnaam te veranderen bij de KvK. Dus, zo geschiedde!

New year, new me

…is op zo’n moment sinds een paar jaar heel hip om te zeggen. Heb ik nog goede voornemens? Zeker! Geen nieuwe naamswijzigingen meer doorvoeren. Hopelijk een paar toffe nieuwe opdrachten scoren. En een beetje meer mindful door het leven gaan kan ook geen kwaad.

Groetjes!